-Soep (van gisteren)
-Garnalensprietjes met zeesaus
Warme voorgerechten
-Soep (van vandaag)
-Vliegensoep (vers gevangen)
-Gefrituurde hazelipjes
Hoofdgerechten
Vis (heden geen vis)
Haas (bijna)
-Ossenhaas
-Varkenshaas
-Hazenhaas
-Angsthaas (vers van de snelweg)
Vlees
-Sneeuwwitje op een bedje van de achtste dwerg
-Gebakken walvispootjes
-Giraffenek en croûte (minimaal 4 personen)
-Reine varkens (gast wordt eerst verdoofd)
(alles geserveerd met schrale
Nagerechten
-Nagelkaas van de chef
-Tenendito van de sous-chef
-Alzheimer hüttenkäse met een (1) kers
-IJs (koud)
Wijnen
-Allerestjesbijmekaarineenfles (Hongaarse bonte wijn)
-Typpeks (witte wijn zonder fouten)
-Rood (rode wijn uit Roodesië)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten