zondag 10 juli 2011

Dag, menu!

Koude voorgerechten

-Soep (van gisteren)
-Garnalensprietjes met zeesaus

Warme voorgerechten

-Soep (van vandaag)
-Vliegensoep (vers gevangen)
-Gefrituurde hazelipjes

Hoofdgerechten

Vis (heden geen vis)

Haas (bijna)

-Ossenhaas
-Varkenshaas
-Hazenhaas
-Angsthaas (vers van de snelweg)

Vlees

-Sneeuwwitje op een bedje van de achtste dwerg
-Gebakken walvispootjes
-Giraffenek en croûte (minimaal 4 personen)
-Reine varkens (gast wordt eerst verdoofd)

(alles geserveerd met schrale troost toast, ransboter en rinse appelstroop)

Nagerechten

-Nagelkaas van de chef
-Tenendito van de sous-chef
-Alzheimer hüttenkäse met een (1) kers
-IJs (koud)

Wijnen

-Allerestjesbijmekaarineenfles (Hongaarse bonte wijn)
-Typpeks (witte wijn zonder fouten)
-Rood (rode wijn uit Roodesië)

Geen opmerkingen: